<<Το να είσαι ο εαυτός σου, σε μια καθημερινότητα που είναι τόσο εύκολο να υιοθετήσεις ταμπέλες και συνήθειες, είναι μεγάλο επίτευγμα!>>

Η πλέον ανίκητη δύναμη που υπάρχει στην ζωή, είναι το να είσαι ο εαυτός σου. Να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, πέρα από κάθε σύγκριση. Όταν αναγνωρίσεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι ό,τι είναι οι άλλοι, τότε θα αγκαλιάσεις την μοναδικότητα και αυθεντικότητά σου. Τότε, ξεκινάει η δική σου ιστορία! Αυτός είναι και ο λόγος που φτιάξαμε αυτό το εργαστήρι με έμφαση στην μοναδική ιστορία του καθ’ ενός μας.

Και μετά, ξεκινά το ερώτημα: Τι χρειάζομαι για να γίνει η ιστορία μου απολαυστική;

Τι βάρη κουβαλάω, που δεν με εξυπηρετούν; Πώς μπορώ να ελέγξω την δύναμη της σκέψης μου, για να μην σαμποτάρω τον εαυτό μου; Μπορώ να θέσω όρια; Τι πραγματικά αγαπώ να κάνω στην ζωή μου; Έχω συμμετοχή στα γεγονότα που μου συμβαίνουν; Μπορώ να τα «ρυθμίσω»; Μπορώ να απαλλαγώ από ό,τι με κρατά σε στασιμότητα; Μπορώ να θέσω στόχους και να κινηθώ προς αυτούς; Μπορώ να γεμίσω την ζωή μου με ΕΜΕΝΑ;

Σε αυτό το εντατικό εργαστήρι, χωρίσαμε την πορεία μας σε δύο κύκλους, για να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα, με την βοήθεια δύο φημισμένων δασκάλων, που έχουν πάνω από 40 χρόνια πείρα στην διδασκαλία σε όλο τον κόσμο: τους Juan & Ivan Nunez del Prado.

 

ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (24-27 Φεβρουαρίου)  – ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θα κατανοήσουμε πώς με την βοήθεια της ροής της ενέργειας μπορούμε να θεραπεύουμε. Θα διδαχτούμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ προσέγγισης της ενόχλησης / ασθένειας / ταραχής / τραύματος, για να αντιμετωπίσουμε το κάθε θέμα σφαιρικά.

Θα θέσουμε το δικό μας πραγματικό πρόβλημα, προς θεραπεία, και θα δούμε το σώμα μας και την ψυχή μας να απελευθερώνουν ό,τι ζητούν να αφήσουν πίσω.

Πρόκειται για έναν απελευθερωτικό κύκλο θεραπείας που έχει δώσει θαυμαστά αποτελέσματα, κάθε φορά που διοργανώνεται. Κάθε φορά, δείχνει να είναι «ο σωστός χρόνος» για τους συμμετέχοντες στον θεραπευτικό κύκλο, να ΒΙΩΣΟΥΝ την θεραπεία και να ΓΙΝΟΥΝ η θεραπεία!

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (29 Φεβρουαρίου – 8 Μαρτίου) – ΤΡΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ

Στα τρία κεφάλαια αυτής της ολοκληρωμένης διδασκαλίας – που αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα «μυστικά» του κόσμου μας – θα μάθουμε τον εαυτό μας, θα μάθουμε να δυναμώνουμε και να βρισκόμαστε «στο κέντρο μας», υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τα τρία μονοπάτια θα δοθούν πλήρως, με θεωρία και πρακτική, επεξηγήσεις και τις αυθεντικές μυήσεις.

Συγκεκριμένα:

 

  1. Δεξί Μονοπάτι. Μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με τον κόσμο έξω από την δική μας «σφαίρα», αναζητώντας «το ανώτερο», βρίσκοντας τους βοηθούς της ζωής μας. Βρίσκοντας τις απαντήσεις που ζητούσαμε πάντα. Η φύση, η Γη, το θείο, το σύμπαν. Η δύναμη του πνεύματος, στο Εδώ και Τώρα. Για εμάς.
  2. Μέσο Μονοπάτι. Η δύναμη της καρδιάς και της αγάπης στην πράξη, και πέρα από θεωρίες. Η εσωτερική ενεργειακή μας ανατομία. Η θέση μας μέσα στην ζωή, και οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Εδώ θα μάθουμε πολλά «εργαλεία» για να εναρμονίσουμε τις σχέσεις και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους από μια νέα θέση, απαλλαγμένη από στρεβλώσεις και με μεγαλύτερη κατανόηση.
  3. Αριστερό Μονοπάτι. Η δύναμη της δημιουργικής μαγείας, ο τρόπος να οδηγείς την ενέργεια για να βρεις λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν. Να θέτεις στόχους και να χαράζεις τα βήματά σου για να τους επιτυγχάνεις. Ο νους, απερίσπαστος από παρεμβολές.

 

Ο Χάρτης της Ανθρώπινης Ολοκλήρωσης μέσα από τα Τρία Μονοπάτια, διασώθηκε στους λαούς της Νότιας Αμερικής, και κυρίως στο Περού, απ΄όπου την λαμβάνουμε αυτούσια.

 

Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που οι Juan & Ivan Nunez del Prado έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.
Έχουν να μοιραστούν μαζί μας, κάθε φορά με διαφορετικούς ανθρώπους, ένα αρχαίο μυστικό που έχει διασωθεί στους αιώνες και που δίνει ακόμη τους θησαυρούς του σε όποιον το αναζητήσει: Το πώς μπορείς να κάνεις την ζωή σου ένα απολαυστικό ταξίδι!

Το πώς να είσαι ΕΣΥ !

 

Οι Juan & Ivan έχουν διδάξει σε όλο τον κόσμο, και έχουν παρουσιάσει την διδασκαλία αυτή και στο Ινστιτούτο Carl Jung στην Ζυρίχη, με σκοπό να αποδείξουν τις βαθειές ομοιότητες που παρουσιάζουν οι τεχνικές τους με την Ψυχολογία του Βάθους. Αυτός είναι και ένας λόγος που κάνει την πορεία μας σε αυτό το εργαστήρι, τόσο μοναδική και εμπεριστατωμένη.

 

Υ.Γ. Η 28η Φεβρουαρίου είναι κενή ημέρα για όποιον θα ήθελε να συναντήσει τους δασκάλους για μια προσωπική παραδοσιακή / σαμάνικη θεραπευτική συνεδρία

 

 

Ημερήσιο πρόγραμμα

Τις καθημερινές, οι ώρες του σεμιναρίου είναι 17.30 – 21.30

Τα Σαββατοκύριακα, οι ώρες του σεμιναρίου είναι 10.30 – 17.30

 

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας: σημειωματάριο και στυλό, εφ’ όσον το χρειάζεστε. Δεν είναι δυνατή η ηχογράφηση.

Με το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθούν σημειώσεις για όλο το σεμινάριο.