Τρία κρίσιμα βήματα για μια ολική επανεκκίνηση ψυχική, νοητική, σωματική. “Η πνευματική τέχνη των Άνδεων: το μυστικό μονοπάτι προς την Δύναμη”.

Η αρχαία γνώση της Γης, σε απόλυτη αμεσότητα από τους Juan & Ivan Nunez del Prado. Αθήνα, 14-21 Ιουνίου.

 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι Juan & Ivan Nunez del Prado, επιστρέφουν στην Ευρώπη για να διδάξουν τα πολύτιμα εργαλεία της πνευματικής τέχνης των Άνδεων. Μιας τέχνης, που είναι μεν πνευματική, αλλά απόλυτα χρηστική σε καθημερινή βάση, στην ζωή μας.
Το DivineNEKTAR, προσαρμοζόμενο στην καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας, και προσπαθώντας να  μην χάσει κανείς, λόγω της οικονομικής κατάστασης, κάτι από την συμπυκνωμένη “γεύση” αυτού του τόσο σημαντικού σεμιναρίου, που μπορεί να είναι και ευκαιρία για Ολοκληρωτική Επανεκκίνηση της καθημερινότητάς μας σας πληροφορεί ότι μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει  και τμηματικά το σεμινάριο.
Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται σε  7 ημέρες, στις οποίες περιλαμβάνεται -εκτός του κύριου κορμού της διδασκαλίας των Άνδεων- 
ένα ντεσπάτσο (μια ομαδική προσφορά – έκφραση της επιθυμίας μας, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την πραγματοποίησή της)
η πιο δυνατή και  υψηλή μύηση Tuquymunaynioq (“η μύηση του don Andres Espinosa”), η οποία θα δοθεί ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!
Το πρόγραμμα έχει δομηθεί έτσι ώστε να είναι μόνο απογεύματα, τις καθημερινές – ενώ το Σαββατοκύριακο είναι 11.00 με 17.30), γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικά “εργαλεία” μπορεί να δώσει στον καθ’ ένα μας, χρήσιμα για μια ζωή. Τόσο για αυτούς που ζητούν να βοηθούν στην θεραπεία τον εαυτό τους ή τους άλλους, αλλά και για αυτούς που ζητούν να ξεμπλοκάρουν μια στασιμότητα στην ζωή τους.
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

14 και 15 Ιουνίου (17.00 – 21.30).
Τί σημαίνει να είσαι Paqo. Η αρχή της συνειδητοποίησης του Μύστη. Τα άπου, η Πατσαμάμα, η Μητέρα γη. [Ο Μύστης δεν χρειάζεται κανέναν για να μπορέσει να μιλήσει με τα “άπου”, την φωνή της φύσης δηλαδή, ή με ό,τι υπάρχει γύρω του στον κόσμο. Είναι ο ίδιος η δύναμη].
 
16 Ιουνίου (17.30 – 21.00).
Ημέρα ντεσπάτσο, όπου ο καθ’ ένας μπορεί να “φέρει” την επιθυμία του για οποιοδήποτε θέμα στην ζωή του. Θα μάθουμε πώς γίνεται ένα παραδοσιακό ανδινό ντεσπάτσο, αλλά θα είναι μια ευκαιρία να προωθήσουμε την δική μας ευχή.
 
17 Ιουνίου (ημέρα για θεραπευτικές συνεδρίες με τους δασκάλους).
Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου χρόνου.
 
18 και 19 Ιουνίου (11.00 – 17.30, θα γίνει διάλειμμα στις 13.00-14.00).
Ενεργειακή ανατομία. Ημέρα αποκάλυψης του “νέου” σώματος. Το μονοπάτι της καρδιάς του Μύστη. Όλες οι θεραπευτικές μέθοδοι βασίζονται σε αυτόν τον δρόμο της καρδιάς. Η θεραπεία μέσω της αλχημείας της Αγάπης.
[Θα δοθούν πολύ δυνατά εργαλεία, για την συμφιλίωση με το παρελθόν μας – την συμφιλίωση με τον περίγυρο. Αλλά, στο τέλος αυτής της διδασκαλίας θα δοθεί για πρώτη φορά η πιο δυνατή μύηση του munay. Μια μύηση που δίνεται για πρώτη φορά εκτός Περού, αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ στο πλαίσιο ενός σεμιναρίου].
 

20 και 21 Ιουνίου (17.30 – 21.30)

Η θηλυκή πηγή της δημιουργικής Μαγείας στην φύση, στα χέρια του Μύστη γίνεται εργαλείο για να λύσει τα προβλήματα που τον απασχολούν.

[Ένας τρόπος να βρίσκεις άμεσα τις λύσεις που ζητάς, για οποιοδήποτε θέμα].

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Δάφνη – Άγιος Δημήτριος, ακριβώς δίπλα στο ΜΕΤΡΟ.
Το κόστος ολόκληρου του σεμιναρίου είναι 650 ευρώ.
Το κόστος κάθε διημέρου είναι 250 ευρώ.

Το κόστος για την ημέρα του ντεσπάτσο (για κάποιον που δεν θα παρακολουθήσει άλλη ημέρα), είναι 150 ευρώ.

 
Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά υπογεγραμμένα από τους δασκάλους.
 

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε πληροφορία στα padmakina@gmail.com, soqtantin@gmail.com, ή στο 6971806490.