Το 2023 μπορεί να είναι η χρονιά σου!

Με τρία βήματα απαντάμε στα ερωτήματα: “ποιός δεν θέλω να είμαι”; – “τί δεν μου χρειάζεται πια”; – “πώς θα φτάσω εκεί που θέλω να πάω”;

Με την πρακτική της αρχαιότατης παράδοσης των Άνδεων, σε τρεις εντατικές διοργανώσεις, το 2023 μπορεί να γίνει η χρονιά της Ολικής Επανεκκίνησης.

Τον Μάρτιο, το 1ο βήμα, γίνεται στην Αθήνα.  Με την διδασκαλία της παράδοσης Kawsay Puryi, μιας από της αρχαιότερες παραδόσεις που διασώζονται αυτή την ζωή αυτούσιες και χωρίς νεωτερισμούς, θα δοθούν τα κλειδιά, για να ξεκινήσει η διαδικασία της συνάντησης με τον Εαυτό μας.

Τον Ιούνιο, το 2ο βήμα, γίνεται στην Αττική και στο Αιγαίο με μια μεγαλειώδη επίσκεψη (πληροφορίες σύντομα). Το μεγάλο τυπικό των Άνδεων, στην Ελλάδα. Hatun Karpay, για να ξεκλειδώσουμε τις πόρτες που θέλουμε να βαδίσουμε, απαλλαγμένοι από τους περιοριστικούς όρους που ακολουθούμε.

Τον Σεπτέμβριο, το 3ο βήμα, γίνεται στο Περού. Εδώ, θα γίνει η συνάντηση με τον νέο μας Εαυτό. Κάθε μυητικό ταξίδι στο Περού καταλήγει σε μεγάλες αλλαγές, και αυτό το Hatun Karpay θα ακολουθήσει το μονοπάτι του Munay.

 

Εισηγητές: Juan & Ivan Nunez del Prado

 

 

Δείτε πληροφορίες για το ταξίδι στο Περού:

PERU2023gr

 

Δείτε τα νέα μας βίντεο, εδώ: