Διεθνής συνάντηση Paqos 2022 στο Περού

Θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς τους 144 ανθρώπους που θα προετοιμάσουν την Χρυσή Εποχή, συμμετέχοντας σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός;

Ένας από τους στόχους ενός paqo της παράδοσης των Ίνκας, είναι να προετοιμάσει «την επιστροφή του Ίνκα», η οποία γίνεται αντιληπτή ως η αποκατάσταση του επιπέδου της ανθρώπινης συνειδητότητας της φώτισης, όπως το έκανε και ο Πατσακούτι Ίνκα Γιουπάνκι το 1438. Σύμφωνα με την προφητεία των Ίνκας, ο μετασχηματισμός ξεκίνησε το 1990 και από το 2012 αναμένουμε για την επανεκδήλωση του 6ου επιπέδου της συνειδητότητας.

«Ταριπάη Πάτσα» σημαίνει «Χρυσή Εποχή της Ανθρώπινης Επανένωσης». Το χαρακτηριστικό της είναι η αυθόρμητη φώτιση ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που συμβολικά θα εκφράσουν με τους εαυτούς τους την επιστροφή του Ίνκα και της Κόγια (της βασίλισσας). Από όσο γνωρίζουμε, η πνευματική παράδοση των Άνδεων είναι η μόνη σοφή διδασκαλία που κατ’ εξαίρεση αναφέρεται στην γυναικεία φώτιση, ως μέρος της διδαχής της.

Για να χαράξουν τον δρόμο για αυτό το φωτισμένο ζεύγος και για να υποβοηθήσουν την πορεία του, ο Ivan και ο Juan Nuñez del Prado διοργανώνουν ένα νέο γεγονός. Για την Συνάντηση των Paqo το 2022 στο Περού, έχουν ταυτοποιήσει τα έξι βασιλικά ζεύγη της αυτοκρατορίας των Ίνκας Ταουάντινσούγιο, όπως και τα γουάκα τους (τα μέρη δύναμης), και επίσης έχουν ανασυντάξει τα αντίστοιχα τελετουργικά.

Σύμφωνα με τους αρχαίους δασκάλους, είναι απαραίτητο να συνδεθείς σε αυτά τα waca, στα οποία έχει προηγουμένως εκδηλωθεί η δύναμη, με το κατάλληλο τελετουργικό (mast’ay), για να κερδίσεις αυτή την δύναμη.

Οι δύο δάσκαλοι έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτή την μέθοδο το 2012 για την πρώτη τους Διεθνή Συνάντηση των Paqos στο Κούσκο. Βρήκαν το σημείο στο οποίο ο Πατσακούτι Ίνκα Γιουπάνκι φωτίστηκε, και τίμησαν αυτό τον ιερό τόπο μαζί με μια ομάδα από Paqos σε ένα τελετουργικό.

Με το νέο τους γεγονός, Το Φωτισμένο Ζευγάρι, προσφέρουν σε συγκεκριμένο αριθμό Paqos απ’ όλο τον κόσμο, την δυνατότητα να εφαρμόσουν αυτές τις ομαδικές τελετές στους ιδιαίτερους τόπους και να υποστηρίξουν ενεργειακά την άφιξη του φωτισμένου ζεύγους.

Ο στόχος είναι να εφαρμοστεί αυτή η πνευματική δουλειά με 12 ομάδες (ayllus) των 12 paqos, όπου κάθε ομάδα θα αντιπροσωπεύει μια από τις βασιλικές οικογένειες (panakas).

Εμείς, θα διοργανώσουμε και θα φροντίσουμε την «ελληνική οικογένεια», και γι’ αυτό σε καλούμε να συμμετέχεις μαζί μας σε αυτό το μοναδικό, ιδιαίτερο, μυστικιστικό, ατομικό και συλλογικό ταξίδι προς το Περού, το 2022.

Πρόγραμμα

1η μέρα (3 Σεπτ). Άφιξη στο Κούσκο, check in στο ξενοδοχείο. / Εισαγωγή και παρουσίαση (17.00-19.00)

2η μέρα (4 Σεπτ) Τελετουργικό στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Μάτσου Πίκτσου, όπου τα πέντε ζευγάρια των Ίνκας της σύγχρονης εποχής της αυτοκρατορίας των Ίνκας, είχαν παραστεί

3η μέρα (5 Σεπτ) Το πρωί τελετουργία στην Ούρπι Κάντσα με τον Ουάσκαρ Ίνκα και την Τσούκι Γιάντου Κόγια. Το απόγευμα στο Τιπόν με τον Γουάηνα Κάπακ Ίνκα και την Ράουα Όκγιο Κόγια.

4η μέρα (6 Σεπτ) Μυήσεις και συνδέσεις, στο Τσιντσέρο με τον Τόπα Ίνκα Γιουπάνκι και την Μάμα Όκγιο Κόγια.

5η μέρα(7 Σεπτ) Η τελετή της φώτισης στην λίμνη Κόρι Κότσα με τον Πατσακούτι Ίνκα Γιουπάνκι και την Τσάναν Κόρι Κόκα, την μυστική αδελφή του.

6η μέρα (8 Σεπτ) Η αφύπνιση του πούμα: Τελετουργικό στο Κούσκο με τον Πατσακούτι Ίνκα Γιουπάνκι και την Τσάναν Κόρι Κόκα.

7η μέρα (9 Σεπτ) Δυνατή σύνδεση στην Πουμαμάρκα, με το φημισμένο αυτοκρατορικό ζευγάρι Πατσακούτι Ίνκα Γιουπάνκι και την Μάμα Αναγουάρκε Κόγια.

8η μέρα (10 Σεπτ) Τελετή στο Μοράη, με την Πατσαμάμα, την Κοσμική Μητέρα, και μετά στο Πατσάρ με την Μάμα Ρούντου Κάγιαν, την σύζυγο του Βιρακότσα Ίνκα (και μητέρα του Πατσακούτι Ίνκα).

9η μέρα (11 Σεπτ) Το Ούρκος, ο τόπος της εκδήλωσης, αφορά το 6ο επίπεδο της συνειδητότητας. Τελετή της στέψης του Ίνκα και της Κόγια στον Ναό του Βιρακοτσάν, του μεταφυσικού θεού των Ίνκας.

10η ημέρα (12 Σεπτ) Τελετή στην Κάνιν Κούνκα στο Ούρκος, για να συνδεθούμε με τον Βιρακότσα Ίνκα, τον Βιρακοτσάν (τον μεταφυσικό θεό) και τον Ταητάντσις Ράντι (το 6ο επίπεδο της συνειδητότητας).

11η μέρα (13 Σεπτ) Ταξίδι στην γιορτή – προσκύνημα  του Κογιορίτι στο ύψος των Άνδεων (4.700 μ.). Συμμετοχή στο προσκύνημα, και διαμονή σε κάμπινγκ την νύχτα.

12η μέρα (14 Σεπτ) Συμμετοχή στην γιορτή – προσκύνημα του Κογιορίτι και επιστροφή στο Κούσκο το απόγευμα. Διαμονή στο ξενοδοχείο.

13η μέρα (15 Σεπτ) Μετά το πρωινό, λήξη της διεθνούς Συνάντησης των Paqo 2020.

Ημερομηνίες και κόστη

Έναρξη                        (Κούσκο) 3 Σεπτ

Λήξη                            (Κούσκο) 15 Σεπτ

Κόστος συμμετοχής    2.500 ευρώ κατ’ άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(*) Για την Ιερή Κοιλάδα του Κούσκο (βράδυ 3 Σεπτ μέχρι πρωί 13 Σεπτ) Δωμάτιο που θα μοιραστείς με φίλο ή άτομο ιδίου φύλου, ημιδιατροφή (πρωινό και γεύμα ή δείπνο), είσοδοι σε ιερούς χώρους και τράνσφερ με πούλμαν. Το φαγητό της 3ης Σεπτ δεν περιλαμβάνεται.

(*)Για το Κογιορίτι (απόγευμα 13 Σεπτ μέχρι βράδυ 14 Σεπτ) Μεταφορά από το Κούσκο στο Μαγουαγιάνι με λεωφορείο, διανυκτέρευση σε σκηνή (με σλίπινκ μπανγκ, στρώμα, καθώς και μεταφορά με άλογο και πλήρη διατροφή). Επίσης διαμονή σε δωμάτιο στο Κούσκο από τις 14 ως τις 15 Σεπτ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, ποτά στα γεύματα και τα δείπνα, φιλοδωρήματα. Υπολογίστε περίπου 25 ευρώ κάθε ημέρα για φαγητό και ποτά.

 

Κρατήσεις και Πληρωμή

Εμείς θα φροντίσουμε για την διοργάνωση της μίας εκ των βασιλικών οικογενειών, και αναζητούμε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για να λάβουν  μέρος. Η συμμετοχή είναι δυνατή είτε για ζευγάρια είτε για μεμονωμένα άτομα. Αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να συμμετέχει μαζί μας, στείλε μας ένα email.  Για να βεβαιώσεις την θέση σου σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, θα πρέπει να καταθέσεις το ποσό των 800 ευρώ ως προκαταβολή κατ’ άτομο, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, και ολόκληρο το ποσό μέχρι τις 30 Μαρτίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο των 144 ανθρώπων για το γεγονός αυτό, και πάλι το πνευματικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί ακριβώς όπως περιγράφηκε παραπάνω. Δεν θα ακυρωθεί.

Πολιτική ακυρώσεων: Εάν ακυρώσεις την συμμετοχή σου πριν από την 1η Ιανουαρίου του 2021, θα σου επιστρέψουμε την προκαταβολή και θα κρατήσουμε το ποσό των 50 ευρώ για τα έξοδα της διαδικασίας.

Εάν ακυρώσεις:

– από την 1η Ιανουαρίου 2021 και πριν τις 30 Μαρτίου , τα κόστη ακυρωτικών είναι 750 ευρώ

– από τις 30 Μαρτίου 2021 και πριν την 1η Ιουνίου , τα κόστη ακυρωτικών είναι 1.250 ευρώ

– από την 1η Ιουνίου 2021 και πριν τις 3 Σεπτεμβρίου , τα κόστη ακυρωτικών είναι 1.750 ευρώ

– μετά τις 3 Σεπτεμβρίου ισχύει το πλήρες ποσό των 2.500 ευρώ ως κόστος ακύρωσης

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Επειδή η ζωή δεν είναι πάντα προβλέψιμη, συνιστούμε να κάνεις μια ταξιδιωτική ασφάλιση. Αν κάτι αλλάξει στην ζωή σου και δεν  μπορείς να συμμετέχεις, σε πολλές περιπτώσεις αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι εφικτό να πληρωθούν τα ακυρωτικά κόστη και να μην έχεις οικονομικές συνέπειες.