Διεθνής συνάντηση Paqos 2022 στο Περού

Θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς τους 144 ανθρώπους που θα προετοιμάσουν την Χρυσή Εποχή, συμμετέχοντας σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός;

PERU 2022. “ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ”
Πόσες φορές ονειρεύτηκες να ταξιδέψεις στο Περού; Πόσες φορές σκέφτηκες ότι το Περού είναι ένας προορισμός ζωής για σένα; Αλλά, και πόσες φορές σκέφτηκες ότι θέλεις να ζήσεις μια αλλαγή στην ζωή σου, να δεις τα πράγματα γύρω σου να αλλάζουν, ή έστω, να κινούνται με γρηγορότερους ρυθμούς. Να σε οδηγούν πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι. Να ξεκαθαρίζει η εικόνα μπροστά σου.
Αυτό το ταξίδι στο Περού συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Γιατί είναι ένα ταξίδι εκεί που συναντιέται η ιστορία με το όνειρο – αλλά συμβαίνει τώρα, που οι γραφές των παραδόσεων της Γης έχουν περιγράψει και που αναφέρουν ως «την Εποχή του Φωτισμένου Ζευγαριού».
Οι Juan & Ivan Nunez del Prado αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν σε μοναδικούς προορισμούς του Περού, σαν οδηγοί μέσα σε αυτό το θαυμαστό συμβάν. Θα μας εξηγήσουν αλλά και σαν δάσκαλοι της παράδοσης των Άνδεων, θα μας μυήσουν σε αυτό που ονομάζεται Η Προφητεία των Άνδεων.
Πρόκειται για ένα μυστικιστικό ταξίδι γνωριμίας με μια πνευματική τέχνη, ωφέλιμη για την καθημερινότητά μας, για την υγεία μας και για την ψυχική μας ισορροπία. Αλλά και ένα ταξίδι που θα μας φέρει πιο κοντά στην Taripay Pacha, στην Νέα δηλαδή Εποχή όπου ο βορράς θα συναντήσει τον νότο, όπου θα αναδυθούν τα απωθημένα στο σκοτάδι υψηλά επίπεδα συνειδητότητας και που, εν τέλει, θα αναδυθεί το φωτισμένο αρσενικό και το φωτισμένο θηλυκό.
Οι πνευματικές οικογένειες που δίδασκαν τους Ίνκας, οι 12 Πανάκας, διατηρούσαν την βασική εκπαίδευση και ετοίμαζαν τους υποψήφιους. Εμείς τώρα, σχηματίζοντας τον αριθμό των 144 συμμετεχόντων σε αυτό το πνευματικό ταξίδι, θα φτιάξουμε την δική μας οικογένεια – γραμμή, για να συμμετέχουμε στο μεγάλο γεγονός του Περού.
Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nektarflow.gr ή στο soqtantin@gmail.com.
Θα χαρώ να σας δώσω πληροφορίες και να συζητήσουμε για τις λεπτομέρειες.
Το μόνο που μπορώ προσωπικά να επιβεβαιώσω σε όποιον ενδιαφέρεται, από πείρα που απέκτησα ταξιδεύοντας στο Περού, ήταν πως πράγματι, οι ρυθμοί αλλάζουν μετά από την συνάντησή σου με τους τόπους που θα συναντήσεις. Θα είναι πραγματικά πιο εύκολο για σένα να διακρίνεις τα ωφέλιμα πετράδια από τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σου. Το Περού μπορεί να γίνει ο “προορισμός της ζωής και του ονείρου σου” για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!
ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ…
Πρόγραμμα
Day 1 – (Sept 3 ) Ιερή Κοιλάδα
• Άφιξη στο Κούσκο, μεταφορά στην Ιερή Κοιλάδα και είσοδος στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα εισηγητικές εξηγήσεις για το πρόγραμμα των ημερών.
Day 2 – (Sept 4 )
• Ιερό Huanqa sanctuary (Pisaq) μυήσεις και τελετές με όλες τις εξηγήσεις που χρειαζόμαστε. Το απόγευμα μια τελετή παραδοσιακής προσφοράς (ντεσπάτσο).
Day 3 – (Sept 5 )
• Αυτοκρατορική πόλη στο Machu Picchu, στο μοναδικό μνημείο, μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα και μοναδικό πνευματικής σημασίας μέρος.
Day 4 – (Sept 6 )
• Ollantaytambo. Εξηγήσεις και μυήσεις στο μέρος όπου συνέβη η μοναδική ιστορία αγάπης, πολέμου, επιμονής και υπομονής.
Day 5 – (Sept 7 )
• Moray. Μυήσεις και τελετές για την Μεγάλη Μητέρα, την Pachamama, μετά επίσκεψη στο Pachar όπου θα δουλέψουμε με την Mama Runtu Kayan, την μητέρα του Ίνκα Πατσακούτι.
Day 6 – (Sept 8 ) Cuzco
• Επίσκεψη στο όμορφο Chinchero όπου θα εργαστούμε με την μετάδοση της δύναμης ανάμεσα στους Ίνκα. Θα γνωριστούμε με τις Πανάκας.
Day 7 – (Sept 9 )
• Urpi Kancha και Tipon, δύο τοποθεσίες για ενδυνάμωση και πολλές εξηγήσεις. Θα εργαστούμε κυρίως με τον Χουάσκαρ Ίνκα, γνωστό σε πολλούς.
Day 8 – (Sept 10)
• Η μοναδικής σημασίας λίμνη Qori Qocha, γνωστή ως το σημείο στο οποίο έλαβε την φώτιση ο Ίνκα Πατσακούτι.
Day 9 – (Sept 11)
• Η πόλη του Κούσκο. Θα δουλέψουμε με το Πούμα του Μέσου Κόσμου των ενεργειών που βιώνουμε, και του Κάτω ή Εσωτερικού Κόσμου. Μια ακόμη γνωριμία με τις Πανάκας.
Day 10 – (Sept 12)
• Επίσκεψη στην όμορφη Pumamarca για να ενισχύσουμε την εσωτερική μας δύναμη με την βοήθεια των Incas και των Qollas του παρελθόντος.
Day 11 – (Sept 13)
• Urcos, το σημείο της εκδήλωσης, της εφαρμογής, του 6ου επιπέδου της συνειδητότητας, όπου θα συμμετέχουμε στην τελετή ενθρόνισης του Ίνκα και της Κόγια. Ναός του Βιρακότσα.
Day 12 – (Sept 14)
• Η τελευταία ημέρα του ταξιδιού, η λήξη μετά το πρωινό.
Άφιξη: – Sept 3, 2022 (Κούσκο)
Λήξη: – Sept 14, 2022 (Κούσκο)
Συμμετοχή: – US $2,960 κατ’ άτομο (συν τυχόντα τραπεζικά έξοδα)
Περιλαμβάνονται:
• Ξενοδοχεία στην Ιερή Κοιλάδα και στο Κούσκο (3-14 Σεπτ)
• Δωμάτιο δίκλινο ημιδιατροφή (οποιοδήποτε κόστος πέραν αυτού, αναφέρεται παρακάτω)*
• Είσοδοι και μεταφορές προς αρχαιολογικούς χώρους
Δεν περιλαμβάνονται:
• Πτήσεις
• Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
• Αλλαγή στον τύπο δωματίου (θα πρέπει να πληρωθεί επί τόπου το κόστος των 500 δολλαρίων)
• Γεύμα της 3ης Σεπτ
• Ποτά και φιλοδωρήματα
• Δείπνα
Λεπτομέρειες
Το DivineNEKTAR θα φροντίσει την οργάνωση της δικής μας “βασιλικής οικογένειας” για αυτό το ταξίδι, και έτσι ψάχνουμε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας (τουλάχιστον άλλους 10 συμμετέχοντες). Η συμμετοχή είναι δυνατή για μεμονωμένους ταξιδιώτες αλλά και για ζευγάρια. Δεν χρειάζεται να είστε Paqo για να γίνετε μέλος αυτής της ομάδας, αλλά είναι χρήσιμο να έχετε λίγη κατανόηση της παράδοσης των Άνδεων. Σε αυτό θα σας βοηθήσουμε φυσικά.
Δηλώστε την συμμετοχή σας στο e-mail (info@nektarflow.gr, soqtantin@gmail.com ) για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταβάλετε μη επιστρέψιμη προκαταβολή 400 ευρώ ανά άτομο εντός 5 ημερών από την κράτηση. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί απευθείας στον Ivan Nunez del Prado, πριν από τις 30 Μαρτίου 2022. Λεπτομέρειες κατόπιν αιτήματος.
Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας να προσελκύσουμε 144 συμμετέχοντες για αυτήν την εκδήλωση, αυτός δεν είναι επαρκής λόγος για μια δωρεάν ακύρωση. Αυτό το πνευματικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε κάθε περίπτωση όπως περιγράφηκε παραπάνω.