27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

Hatun Karpay στην Ελλάδα και την Μικρά Ασία

Με τους  Juan & Ivan Nuñez del Prado

 

Το πλέον ιδιαίτερο και σημαντικό hatun karpay της Δύσης! Επίσκεψη στις ρίζες: Το σπήλαιο της Αποκάλυψης και οι Επτά Εκκλησίες. Ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Μικρά Ασία. Ένα ταξίδι στην Ψυχή μας!

Στην αυτοκρατορία των Ίνκας, για να ανακηρυχθεί ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος ως «ο επόμενος αυτοκράτορας», οι 12 υποψήφιοι λάμβαναν μια διδασκαλία, ασκούσαν συγκεκριμένες πρακτικές, κατείχαν συγκεκριμένες γνώσεις. Από αυτή την προχωρημένη προετοιμασία των διαδόχων Ίνκας, θα εξασκηθούμε σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, με σκοπό να δυναμώσουμε την δική μας θέση μέσα στην Ζωή, να αφήσουμε πίσω ό,τι μας κρατά από το να απολαύσουμε το ταξίδι μας, να γράψουμε την δική μας ιστορία!

Hatun Karpay σημαίνει «Η Μεγάλη Μύηση» και είναι μια σειρά από πρακτικές, στην παράδοση των Άνδεων, όπως διατηρήθηκε στο Περού από τους paqos. Ένας φυσικός διάλογος του Είναι μας, με την Ζωή.

Σας καλούμε στο πιο σημαντικό ταξίδι σας!

 

 

Συνέντευξη με τους Juan & Ivan Nunez del Prado για το ταξίδι στις Επτά Εκκλησίες

Διαβάστε την μετάφραση της συνέντευξης 

7ChurchesInterview

 

Πρόγραμμα Hatun Karpay

(πατήστε το link για περισσότερες πληροφορίες)   7Churches2024_GR

 

26 ΙουνίουΑθήνα. Συνάντηση της ομάδας, για καφέ και παρουσίαση του προγράμματος.

27 Ιουνίου – Πτήση αεροπορικώς από Αθήνα για Σάμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Γεύμα. Διανυκτέρευση.

28 Ιουνίου – Μεταφορά στο λιμάνι. Μονοήμερο ταξίδι στην Πάτμο (ξενάγηση στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης, και στο μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη). Γεύμα. Επιστροφή ακτοπλοϊκώς στην Σάμο.

29 Ιουνίου – Μεταφορά στο λιμάνι. Ακτοπλοϊκώς περνάμε στο Κουσάντασι. Ξενάγηση στην Έφεσο, στο σπίτι όπου πέθανε η Παναγία (το οποίο είχε χτιστεί με την βοήθεια του Ιωάννη), στην βασιλική του Αγίου Ιωάννη. Θα επισκεφθούμε τον ναό της Αρτέμιδας. Μεταφορά στην Σμύρνη, και περιήγηση. Γεύμα και διανυκτέρευση.

30 Ιουνίου – Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στην Πέργαμο. Ξενάγηση στην Ακρόπολη και στο Ασκληπιείο, στην κόκκινη βασιλική και μετά στην Θυάτειρα. Γεύμα. Επιστροφή στην Σμύρνη. Διανυκτέρευση.

1 Ιουλίου – Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Παμούκαλε. Είναι μια περιοχή με ιαματικά λουτρά και φυσικά δημιουργημένες λίμνες. Λέγεται «κάστρο από βαμβάκι». Επίσκεψη στις Σάρδεις και στην Φιλαδέλφεια. Γεύμα καθ’ οδόν. Διανυκτέρευση στο Παμούκαλε.

2 Ιουλίου – Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ιεράπολη, το Κολοσσαίο και την Λαοδίκεια. Γεύμα. Μετά αναχώρηση για το Κουσάντασι όπου το απόγευμα θα αναχωρήσουμε ακτοπλοϊκώς για την Σάμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3 Ιουλίου – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο όπου θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα. Τέλος προγράμματος.

 

*****

Σημαντική Σημείωση: Οι τόποι που θα επισκεφθούμε φιλοξένησαν υψηλού επιπέδου πολιτισμό, όπως θα εξακριβώσουμε και από τα μνημεία. Είναι οι περιοχές της αρχαίας Φρυγίας, απ’ όπου προήλθε η αρχαία θρησκεία και τα μυστήρια της Μεγάλης Μητέρας (Κυβέλης) και του Διονύσου, του Γιου του Θεού (Διός),  ο οποίος σε αυτά τα εδάφη θεραπεύτηκε από την ίδια την Ρέα και έλαβε θρησκευτική μορφή το όνομά του.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Δείπνα / ποτά στα γεύματα / mini-bar και προσωπικές χρεώσεις στα ξενοδοχεία / υπηρεσίες σπα και ιαματικά λουτρά / μεταφορές που δεν αναφέρονται μέσα στο πρόγραμμα / διαμονή στην Αθήνα (παρ’ όλα αυτά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε καταλύματα) / προαιρετικό τουρ στην Σάμο  

 

Περιλαμβάνονται:

Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*/ μεταφορά με κλιματιζόμενα πούλμαν / λιμενικός φόρος Τουρκίας / κόστος τουρκικής βίζας / ξεναγήσεις / είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους / γεύματα χωρίς ποτά και αναψυκτικά / μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά.

 

Το Divine Nektar Workshops συνεργάζεται για την διοργάνωση αυτού του προγράμματος, με τουριστικό γραφείο.

 

photo RobertCheaib / https://pixabay.com