Η εταιρεία Divine NEKTAR ιδρύθηκε το 2016 (αρχικά ως Nektar). Εξ αρχής και μέχρι σήμερα με έναν και μοναδικό σκοπό: να δημιουργήσει ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανάσα. Είχαμε την τύχη να συναντήσουμε αυθεντικές παραδόσεις της Γης, κοσμοθεωρίες λαών που κρατήθηκαν ζωντανές, και ο σκοπός μας ήταν να τις μεταφέρουμε στην Ελλάδα για να γίνουν στήριγμα για όσους τις χρειάζονται.

Πιστεύοντας ότι η καθημερινότητά μας αξίζει να είναι μια ευκαιρία για ανάταση, το Divine NEKTAR επιλέγει την θεματολογία των εκδηλώσεων και διοργανώσεών του, με γνώμονα την ευζωΐα, την γνώση και την επιστροφή στην φύση και την καρδιά των πραγμάτων.

Η εταιρεία Divine NEKTAR πραγματοποιεί Εργαστήρια στα οποία διδάσκονται οι μέθοδοι που έχουμε διδαχθεί, αλλά και θεραπευτικές συναντήσεις (συνεδρίες) για όποιον ενδιαφέρεται να έχει ατομικά την εμπειρία, ώστε να επιλύσει ένα ζήτημα στη ζωή του.
Θα πρέπει πάντα να λαμβάνει κάποιος υπ’ όψιν ότι οι θεραπευτικές συνεδρίες δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ή φαρμακευτικής παρακολούθησης.
Είναι όμως μια άριστη μέθοδος για να επιτύχει κάποιος αποτελέσματα σημαντικά, όπως το ησύχασμα της ψυχής, η γαλήνη του νου…

Οι θεραπευτικές μέθοδοι που ανιχνεύουμε, είναι παραδοσιακές, χωρίς προσμίξεις, χωρίς νεωτερισμούς.

Κωνσταντίνα Ρόδη

Κωνσταντίνα Ρόδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα και στα χρόνια που έζησα μέχρι την αποφοίτηση από την εκπαίδευσή μου στην τεχνική και γενική παιδεία, δεν συνέβησαν πολλά αξιοσημείωτα γεγονότα. Όταν η παιδεία αυτή έφτασε στο τέλος της, αποφάσισα ότι υπήρχαν πολλοί και διαφορετικοί δρόμοι που θα μπορούσα να επιλέξω. Έτσι έγινα ηθοποιός, σκηνοθέτις Θεάτρου και Κινηματογράφου, Βοηθός Αναισθησιολόγου, έμαθα κάποιες γλώσσες που ακόμα αποτελούν γοητευτικό αντικείμενο για μένα… Η συγγραφή έργων, οι μεταφράσεις βιβλίων και η ελληνική γλώσσα, επίσης. Για πάνω από δέκα χρόνια ασκήθηκα στενά στον Θιβετανικό Βουδδισμό, λαμβάνοντας σπάνιες και «δύσκολες» μυήσεις αρχετύπων (γίνταμ), οι οποίες δίνονται με μεγάλο περιορισμό εκτός Θιβέτ, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες διδασκαλίες της ταντρικής παράδοσης.
Η πρώτη μου ενασχόληση με τον χώρο της Ενέργειας και της Θεραπείας, ξεκίνησε όταν συνάντησα το Ρέϊκι. Το παραδοσιακό ρέϊκι του Ουσούϊ και το Καρούνα Ρέϊκι, στα οποία έχω τον βαθμό του Μάστερ. Η επόμενη μεγάλη και -για πολλά χρόνια δραστηριότητα και μάθηση- έγινε μέσα από την πορεία των Ακασικών Αρχείων και την σφαιρική θεραπεία της Ψυχής και της Συνείδησης, του ατόμου και του συνόλου.
Στην Ανδινή Παράδοση, άρχισα να ασκούμαι όταν οι Juan & Ivan Nunez del Prado άρχισαν να διδάσκουν στην Ελλάδα. Μοιράζομαι αυτή την γνώση τα τελευταία χρόνια, ακριβώς όπως την διδάχτηκα, λαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπαίδευση και με τους Americo & Gayle Yabar και την Elizabeth Jenkins.
Η άσκηση και η αγάπη για την ελληνική παράδοση, άνοιξαν έναν ακόμη δρόμο – αυτόν της Μεγάλης Μητέρας όπως δομήθηκε μέσα από τις αρχαίες παραδόσεις.
Η διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συνεδρίων και τουριστικών πακέτων, είναι ένα αντικείμενο πάνω στο οποίο εργάζομαι τις τελευταίες δεκαετίες.