Το Do it Like a Paqo είναι ένας κύκλος μαθημάτων του Incas Tradition School in Hellas, του DivineNEKTAR.
Πρόκειται για μια σειρά ωριαίων (διαδικτυακών) μαθημάτων, που έχουν σκοπό να μας μυήσουν στην πρακτική – θεραπευτική ζωή των Paqo του Περού, με έναν τρόπο απλό, κατανοητό και ευχάριστο.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους που ήδη έχουν λάβει την γνώση της ανδινής παράδοσης, αλλά κάποια από τα μαθήματα είναι δυνατόν να τα παρακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί.

Οι δάσκαλοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι της παράδοσης των Άνδεων, οι οποίοι με απόλυτα πρακτικό και βιωματικό τρόπο θα μας δείξουν πώς:

– Επικοινωνούμε ουσιαστικά με τα Άπου και τις Νιούστες, αναπτύσσοντας διάλογο.
– Αναπτύσσουμε ουσιαστική σχέση με το αστέρι μας.
– Συνοδεύουμε τον άνθρωπο που είναι έτοιμος να φύγει από την ζωή
– Αντιμετωπίζουμε τον θάνατο, το πέρασμα της ψυχής
– Οργανώνουμε τελετή για κάθε περίπτωση
– Καθαρίζουμε ενεργειακά τον χώρο μας
– Προστατεύουμε το ενεργειακό μας πεδίο
– Κάνουμε πραγματικότητα αυτό που επιθυμούμε
– Θεραπεύουμε με ντεσπάτσο
– Θεραπεύουμε (από αιτίες που μπορούμε να θεραπεύσουμε)
– Απομακρύνουμε βαρειές ενέργειες από κάποιο άτομο
– Δουλεύουμε με τα Teqse Apu ξεχωριστά
– Προσεγγίζουμε θεραπευτικά και ενεργειακά την εγκυμοσύνη ή την γέννηση

– … και άλλα πολλά θέματα από τον τρόπο ζωής που ακολουθούν οι Φύλακες της Παράδοσης.

Το DivineNEKTAR έχει την τιμή να συνεργάζεται με τους καλύτερους δασκάλους της παράδοσης των Άνδεων, και αυτό σημαίνει ότι συνεργάζεται με αυτούς που έχουν επιλέξει να ακολουθούν το μονοπάτι της Αλήθειας, και του Αυθεντικού. Χωρίς προσμίξεις και προσθήκες πληροφορίας από άλλες παραδόσεις. Ξεκινάμε τα μαθήματα με τον Lorenzo Ccapa Apaza, έναν από τους πιο γνωστούς δασκάλους και θεραπευτές της παράδοσης.

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια μίας ώρας και θα γίνονται μία φορά τον μήνα. Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του μαθήματος θα ανακοινώνεται το θέμα, ώστε να έχουν οι συμμετέχοντες την δυνατότητα να αποστείλουν ερωτήσεις, που θα ήθελαν να απαντηθούν.
Το κόστος των μαθημάτων είναι 50 ευρώ, και μπορείτε από τώρα να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα μαθήματα.
Στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης εφ’ όσον το επιθυμούν (χρησιμοποιείστε για οποιαδήποτε απορία, ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος, το soqtantin@gmail.com και το info@nektarflow.gr ).
Να είστε βέβαιοι ότι το κάθε θέμα θα καλυφθεί πλήρως, χωρίς κενά και χωρίς ελλείψεις, γιατί, και εμείς, στο DivineNEKTAR είμαστε κυρίως… μαθητές!

1o μάθημα: 6 Ιουλίου.
ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ APUS ΚΑΙ ΤΙΣ NUSTAS.
Θα μάθουμε πώς να χτίζουμε μια πραγματική επικοινωνία με τα apus και τις nustas – πώς να μιλάμε αλλά και να ακούμε τη πραγματική φωνή της φύσης και των δασκάλων.
Είναι το πρώτο βήμα για μια ισχυρή σχέση και μια ισχυρή φιλία με τη Φύση.
Με τον Lorenzo Ccapa Apaza